Hopp til innhold Hopp til hovedmeny

Hjem

Lydbøker

Kristiansund bibliotek har nesten 2500 titler å velge blant på lydbok. Dessverre gis det ut svært få lydbøker på cd nå, da forlagene satser nesten utelukkende på salg av lydfiler/strømming.

Bruk bibliotekets ebokløsning  (app for smarttelefon/nettbrett) for å låne elydbøker. På grunn av dårligere innkjøpsbetingelser ved elydbøker (sammenliknet med hva det har vært for cd-lydbøker), og stor etterspørsel, vil utvalget av tilgjengelige titler kunne være begrenset, dette beklager vi.

Personer som av helsemessige årsaker (synshemmelse, lesevansker, kognitive vansker etc.) trenger lydbøker, kan låne hos Norsk lyd- og blindeskriftbibliotek. De kan kreve en bekreftelse fra en relevant fagperson for å gi lånerett.

CD-lydbøker er det biblioteket har flest av, det finnes romaner, noveller, dikt og hørespill, og et utvalg faglitteratur.

Digikort har lydboka på et minnekort, som du bruker sammen med en digispiller. Biblioteket har noen digispillere til utlån.

Mp3-lydbøker har hele boka på én cd, den kan overføres til en mp3-spiller via datamaskin, eller spilles av direkte på nyere cd-spillere.

 

Søk her for å finne bestemte bøker, eller klikk på lenkene nedenfor.

 

Nye lydbøker Kriminal Humoristisk
Digikort Spenning Lyrikk
Mp3-lydbøker Historiske romaner Hørespill
Digispiller til utlån   Fakta/dokumentarbøker

Åpningstider:

Mandag 10 - 18

Tirsdag - fredag 10 - 16

Lørdag 10 - 14

  

Telefon:
71 57 51 00

E-post:
bibliotek@kristiansund.kommune.no