Hopp til innhold Hopp til hovedmeny

Hjem

> Kristiansund bibliotek > Om biblioteket > Aktuelt > Sommerles 2020 er slutt!

Sommerles 2020 er slutt!

Sommerles

Siste frist for registrering av bøker er 1. september.Kom innom biblioteket dersom du har premier som skal hentes. Siste frist for henting er 15. september.

  

  

 

 

 

Sommerles gjør lesing enda morsommere! Du lager en profil på Sommerles.no, registrerer bøker, får lesetips, løser oppgaver og følger med på hva vennene dine leser.

Her kan du også lese en superspennende fortelling, skrevet av forfatter Mari Moen Holsve. Har du ikke tilgang til nett, kan du delta med et lesekort. Spør på biblioteket!

 

Sommerles er for alle. For hver bok du legger inn, får du XP (poeng) og går opp i level. Du kan lese vanlige bøker, e-bøker, lydbøker, tegneserier, eller du kan bli lest for - all lesing teller.

Og selvsagt har vi premier! Når du legger inn bøker får du digitale trofeer til profilen din på nettsiden, og du kan hente premier på biblioteket i løpet av sommeren.

 

Kodeord til Sommerlesfortellingen legges ut her!

AstridAsbjorn minska

  

   

Info til foreldre og lærere:

Sommerles.no er en nettbasert lesekampanje og er laget for å motivere barn til å lese av egen lyst. Det skal være gøy å være med! Barn som leser jevnlig i løpet av sommeren, styrker leseferdighetene sine gjennom en lang ferie, og har et bedre utgangspunkt ved skolestart til høsten. Så motiver barna til å bli med på Sommerles!

Les mer på altom.sommerles.no og ta med barna på biblioteket for å låne bøker og hente premier!

Her finner du infoskriv om sommerles på 12 forskjellige språk

   

Del på facebook

Åpningstider:

Mandag -  torsdag 10 - 19

Fredag 10 - 16

Lørdag 10 - 14

  

Telefon:
71 57 51 00

E-post:
bibliotek@kristiansund.kommune.no