Hopp til innhold Hopp til hovedmeny

Hjem

> Kristiansund bibliotek > Om biblioteket > Aktuelt > Lever tilbake lånene fra i vår!

Lever tilbake lånene fra i vår!

Illustrasjon dame bærer bøker

Ingen purregebyrer før 1. juli.

  

   

Da biblioteket stengte 13. mars pga. koronaviruset, måtte vi be lånerne våre beholde det de hadde lånt inntil videre. 

Like før påske fikk vi på plass en utlånsordning, som mange benyttet seg av. Siden 17. april har vi også tatt i mot innleveringer, først i kassen utenfor, og siden 22. mai har biblioteket vært åpent som vanlig. Vi begynte å sende ut purringer uten gebyr 26. mai, og vi sender også påminnelser som vanlig, like før forfallsdatoen går ut. Den enkelte låner skal nå ha fått beskjed vedrørende sine lån, i tillegg til at vi har informert på hjemmesiden vår, på facebook og i lokale medier.

Fra 1. juli kommer vi til å legge inn purregebyrer igjen, jfr. bibliotekets låneregler. Ta en runde nå, og finn fram glemte biblioteksbøker, så slipper du å få gebyr! Det er viktig at vi kommer i gang med vanlige rutiner og at bibliotekets samling er i god sirkulasjon. Da vil bøker som du er ferdig med, eller ikke kommer til å lese likevel, bli tilgjengelig for andre lånere.

Vær oppmerksom på at eventuelle ubetalte gebyrer fra før biblioteket stengte i mars, ikke blir ettergitt. Logg deg inn eller kontakt biblioteket hvis du lurer på om du har utestående purregebyr, betaling skjer i bibliotekets skranke i 1. etg.

 

God boksommer!

bokrips
Del på facebook

Åpningstider:

Mandag -  torsdag 10 - 19

Fredag 10 - 16

Lørdag 10 - 14

  

Telefon:
71 57 51 00

E-post:
bibliotek@kristiansund.kommune.no