Hopp til innhold Hopp til hovedmeny

Hjem

> Kristiansund bibliotek > Om biblioteket > Aktuelt > Kunsten å ikke kaste mat

Kunsten å ikke kaste mat

Kunsten å ikke kaste mat

Foredrag ved mataktivist og forfatter Thomas Horne.

   

Om bare noen tiår år vil ikke verden evne å produsere nok mat hvis vi fortsetter som nå. Allerede i dag overbelaster vi kloden, og i 2050 passerer vi 9 milliarder mennesker. Hva gjør vi da? Vel, i det minste kan vi slutte med å kaste en tredel av all maten vi produserer.

Mataktivist og forfatter Thomas Horne er brennende engasjert i rettferdighet og bærekraft i matproduksjonen. I dette foredraget gir Horne oss et verktøy for å vurdere maten med sunn fornuft og egne sanser, og gi blaffen i datostemplingen. Lær å ta samfunnsansvar på en enkel og ikke minst velsmakende måte!

  

  

Velkommen til foredrag på Kristiansund bibliotek

Tirsdag 28. august kl. 19

Gratis adgang! 

Det legges ikke ut billetter til dette foredraget

 

Thomas Horne er forfatteren bak boka Kunsten å ikke kaste mat. Dette er en systematisk gjennomgang av hvordan du som forbruker kan bidra til å redusere verdens matkasting, ved å starte med deg selv. Siden 2000 har Thomas gitt ut fem kokebøker og to lærebøker i samfunnsfag, samt bestselgeren «Ølbrygging fra hånd til munn». Thomas har også lang fartstid fra Amnesty International, Global Dignity og Flyktninghjelpen, der han har jobbet med menneskerettigheter, verdispørsmål og nødhjelp i mange av verdens verste krigssoner.

Del på facebook

Åpningstider:

Mandag -  torsdag 10 - 19

Fredag 10 - 16

Lørdag 10 - 14

  

Telefon:
71 57 51 00

E-post:
bibliotek@kristiansund.kommune.no