Hopp til innhold Hopp til hovedmeny

Hjem

> Kristiansund bibliotek > Om biblioteket > Aktuelt > Bokfredag høsten 2017

Bokfredag høsten 2017

Bokfredag

Kom og få en bokopplevelse på en vanlig fredag!

  

Dette er et lite, uformelt arrangement der bibliotekets ansatte forteller om bøker og forfattere vi vil anbefale. Noen ganger leser vi litt fra bøkene, eller avslutter med et dikt.

Her får du høre om både kjente og mindre kjente forfattere, men på Bokfredag tar vi fram bøker som vi mener fortjener oppmerksomhet og mange lesere!

Arrangementet starter kl. 13 og varer cirka 45 minutter. Det er gratis og åpent for alle og vi byr på en kopp kaffe eller te.

 

Velkommen!

 

Program for bokfredag høsten 2017:

8. september Randi Nøkken av Nathan Hill, Jeg er Lucy Barton av Elizabeth Strout og Svarthuset av Peter May.
  Borghild Størst av alt av Malin Persson Giolito, For øvrig mener jeg at Karthago bør ødelegges av Kyrre Andreassen og Kan jeg bli med deg hjem av  Marie Aubert.
6. oktober Marianne Krokodillevokteren av Katrine Engberg, De åtte fjellene av  Paolo Cognettiog Den dunkle dottera av Elena Ferrante.
  Britt Fortielser: min jødiske familiehistorie av Monica Csango, Noe må skje av Therese Aasvik, Trampolineland av Vidar Kvalshaug og Jeg ser deg av Clare Mackintosh.
3. november Elisabeth Prinsesse Bari av Hwang Sok-yong. En moderne familie av Helga Flatland. Den stille flokken av Lars Mæhle (Høstsalme) fra Periculum in mora: dikt av Oskar Fiske Pettersen
  Hilde Optikeren på Lampedusa av Emma Jane Kirby, Den underjordiske jernbanen av Colson Whitehead og Menn som ingen treng av Frode Grytten
1. desember Borghild Pust for meg av Cecilie Enger. Legen som visste for mye av Christer Mjåset.
  Randi Det hvite badehuset av Thorvald Steen. Verda er ein skandale av Agnes Ravatn. Leste julefortelling av Klaus Hagerup.

 

Tidligere sesonger av Bokfredag, se hvilke bøker vi har snakket om

 

Del på facebook

Åpningstider

Mandag - torsdag 10 - 19
Fredag 10 - 16
Lørdag  10 - 14

  

Telefon:
71 57 51 00

E-post:
bibliotek@kristiansund.kommune.no